Main img

Η Λουξ επίσημο αναψυκτικό του 14ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ "Τουρισμός & Ανάπτυξη" με τίτλο: «Τουρισμός: Η Κιβωτός της Ελληνικής Οικονομίας»

23 Οκτωβρίου 2015

Η Λουξ συμμετείχε στο 14o Συνέδριο του Συνδέσμου Τουριστικών Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Λουξ για την υλοποίηση του έργου του ΣΕΤΕ «Γαστρονομία στο marketing του Ελληνικού τουρισμού», οι παρευρισκόμενοι στο συνέδριο, εκπρόσωποι από τον κλάδο του τουρισμού, των επιχειρήσεων αλλά και προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου και του δημόσιου τομέα που οραματίζονται έναν πιο ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων και την περεταίρω ανάπτυξη του τουρισμού, απήλαυσαν αναψυκτικά και χυμούς Λουξ.

Τα ελληνικά αναψυκτικά και οι χυμοί αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα της ξεχωριστής ελληνικής κουλτούρας και προωθούν με τον πιο αποτελεσματικό και ποιοτικό τρόπο τις γεύσεις της χώρας μας και τον τουρισμό.

Στο ευρύτερο πνεύμα της για ανάπτυξη, η Λουξ προωθεί κάθε επιχείρημα βελτίωσης των τουριστικών υπηρεσιών και συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθεια δημιουργίας νέας τουριστικής ταυτότητας για την Ελλάδα.