Η Λουξ υπερήφανος χορηγός της εκδήλωσης του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

στα Νέα
27 Φεβρουαρίου 2016

Η Λουξ ήταν υπερήφανος χορηγός της εκδήλωσης του Α.Σ. ΠΑΟΚ για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης (των Ακαδημιών) του Συλλόγου. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, συμμετείχαν  περίπου 2.000 παιδιά ηλικίας 4 – 18 ετών.

Τα αγαπημένα αναψυκτικά Λουξ ήταν το επίσημο αναψυκτικό της γιορτής κατά την οποία συμμετείχαν αθλητές της Π.Α.Ε. και της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενώ επίσης βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων. Επιπλέον, οι μικροί φίλοι του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τις μασκότ φιάλες,  λουξ πορτοκαλάδα και λουξ βυσσινάδα καθώς επίσης  και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η Λουξ είναι ιδιαιτέρως περήφανη που στηρίζει χορηγικά την σπουδαία ομάδα του ΠΑΟΚ καθώς ο σύλλογος απαριθμεί σήμερα 19 τμήματα, αποτελώντας τον μοναδικό ερασιτεχνικό σύλλογο στην Ελλάδα που έχει τα περισσότερα τμήματα και τις περισσότερες ομάδες στην 1η κατηγορία. Η «ΙΔΕΑ» του ΠΑΟΚ συνάδει με το αθλητικό ιδεώδες της Λουξ που συνοψίζεται  στην προώθηση των αθλημάτων μέσα από την εκπαίδευση και την κινητοποίηση της νέας γενιάς των αθλητών. Οι αδιαπραγμάτευτες αξίες του Α.Σ. ΠΑΟΚ και της Λουξ είναι η πρωτοπορία, η πίστη και η δέσμευση για διάκριση.