Main img

Λουξ: Έλαβε 8 σημαντικές διακρίσεις στα Mediterranean Taste Awards 2023

στα Νέα
17 Ιουλίου 2023

 

Η Λουξ, ως επιστέγασμα της δέσμευσής της στην παραγωγή προϊόντων αδιαπραγμάτευτης ποιότητας για περισσότερες από επτά δεκαετίες, απέσπασε 8 σημαντικές διακρίσεις στα MTA Awards 2023 για τη γεύση και την καινοτομία των προϊόντων της.

Ειδικότερα, διακρίθηκε με Gold Βραβείο στην κατηγορία Innovation για τη λουξ free, τη λουξ cola plusn light, το λουξ tea μαύρο τσάι ροδάκινο, το λουξ tea πράσινο τσάι κόκκινα φρούτα και το λουξ tea μαύρο τσάι λεμόνι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω προϊόντα της εταιρίας ξεχώρισαν γιατί είναι τα μόνα που περιέχουν 100% φυσικά γλυκαντικά, όπως σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης, εισάγοντας μια νέα κατηγορία και ανατρέποντας τα δεδομένα στην αγορά των ολιγοθερμιδικών προϊόντων.

Η Λουξ έλαβε επίσης Gold Βραβείο στην κατηγορία Excellent Taste για τη λουξ βυσσινάδα, που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους. Τα προϊόντα λουξ λεμονάδα και λουξ πορτοκαλάδα με ανθρακικό έλαβαν το Silver Βραβείο στην κατηγορία Excellent Taste, αποτελώντας σταθερές επιλογές του κοινού εντός κι εκτός συνόρων. Τα αναψυκτικά και η σειρά παγωμένου τσάι της Λουξ ήταν τα μοναδικά προϊόντα του είδους που διακρίθηκαν μεταξύ των περισσοτέρων από 1.900 προϊόντων τροφίμων και ποτών που συμμετείχαν στο σύνολο των 15 κατηγοριών.

Στόχος των MTA Awards είναι η ανάδειξη προϊόντων με εξαιρετική γεύση και ποιότητα στο παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό μέσα από μια αμερόληπτη διαδικασία. Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείτο από εξειδικευμένους σεφ, εμπειρογνώμονες τροφίμων και ποτών και επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στην εν λόγω βιομηχανία. Η Λουξ επιβεβαιώνει την πάγια δέσμευσή της στην παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων μέσα από συνεχείς βραβεύσεις.

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Λουξ  έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων, τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.loux.gr