Main img

Αλλαγή στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε.

08 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δημήτρης Σιανδρής, Chief Operating Officer και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της εταιρίας ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ, είναι το νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε., μετά και την πρόσφατη εξαγορά του 42,34% των μετοχών της ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε. από τη ΛΟΥΞ. 

Ο Νίκος Σέρρας παραμένει ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και μέλος του Δ.Σ. της Δίρφυς Α.Ε. με την ιδιότητα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας. Ο Δημήτρης Σιανδρής αναλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου στην Δίρφυς Α.Ε., ενώ ο Σπύρος Αντωνίου, τεχνικός διευθυντής της Δίρφυς και ο Κωνσταντίνος Κολιοβέτας, οικονομολόγος και εκπρόσωπος μετόχου μικρότερου ποσοστού, αποτελούν τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης. 

Η Δίρφυς εγκαινιάζει μία νέα εποχή μετά τη στρατηγική συνεργασία με τη Λουξ. Ο βασικός μέτοχος της Δίρφυς, Νίκος Σέρρας, μοιράζεται το όραμά του για την εταιρία με το νέο μέτοχο, την Λουξ, σχεδιάζοντας πλέον από κοινού το νέο στρατηγικό πλάνο.

 

Loux - Δίρφυς - Λογότυπα

Εκδήλωση στις «Δημήτρης Σιανδρής, Chief Operating Officer και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της εταιρίας - Εικόνα

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και "Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν"- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές λουξ plus 'n light και λουξ plus 'n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Λουξ σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού αναψυκτικού. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.loux.grhttp://www.plusnlight.gr/