Στις 5 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε το δικό μας καλοκαίρι μαζί με τη Λουξ και τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα

31 Αυγούστου 2022

Το Κατράκειο Θέατρο της Αθήνας υποδέχεται στις 5 Σεπτεμβρίου τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τη Λουξ, αναμένεται να μας γεμίσει ήχους και θετική ενέργεια στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία της αθηναϊκής μουσικής σκηνής.

Η εταιρεία θα είναι παρούσα στην πιο must συναυλία του ελληνικού καλοκαιριού. Ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών και τη μοναδική ερμηνεία του, αλλά και η Λουξ με την απαράμιλλη γεύση των αναψυκτικών της υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα! Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος αναμένεται να υποδεχτούν στο κατάμεστο Κατράκειο μικρούς και μεγάλους που θα σιγοτραγουδήσουν πολυαγαπημένες επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ special guest θα είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Η συναυλία της Αθήνας αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για 8η χρονιά, παρέα με τη δικιά μας λουξ.

Οι επόμενες στάσεις των συναυλιών του Αντώνη Ρέμου θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Λάρισα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο AEL FC ARENA και στην Πάτρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.