Main img

Η Λουξ ήταν χρυσός χορηγός του “19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Handball λουξ free”

16 Μαΐου 2023

Η Λουξ ήταν χρυσός χορηγός του “19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Handball λουξ free”

Η Λουξ για μια ακόμα χρονιά ήταν χορηγός ονομασίας στο “19ο Final Four του Κυπέλλου ανδρών Handball λουξ free”, που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου.

Έπειτα από ένα διήμερο με έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον, ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή αναδείχθηκε Κυπελλούχος Handball 2023. Η Λουξ ήταν στο πλευρό των αθλητών, των προπονητών και του φίλαθλου κοινού, χαρίζοντάς τους στιγμές απόλαυσης με τη δροσιστική λουξ free. Η λουξ free χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά είναι η νέα πρόταση της Λουξ για ένα υγιεινό αναψυκτικό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την ημέρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Handball η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας βράβευσε την εταιρία για τη χρόνια στήριξή της στη διοργάνωση. Το βραβείο παρέλαβε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Πελοποννήσου της Λουξ, Δημήτρης Μαρλαφέκας. Επιπλέον, εκπρόσωπος της εταιρίας απένειμε τιμητικό βραβείο στον MVP παίκτη του τελικού, Τόμας Μπάουερ.

Η Λουξ αποτελεί στρατηγικό συνεργάτης της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για πάνω από μία δεκαετία. Στόχος της εταιρίας μέσα από συνεχείς και συστηματικές χορηγίες είναι η ανάδειξη της δυναμικής διαφορετικών αθλημάτων που ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες και καλλιεργούν στο κοινό αξίες, όπως ο συναγωνισμός και η ευγενής άμιλλα.