Main img

Λουξ: Αδιάλειπτη στήριξη στον αθλητισμό με μια σειρά από χορηγίες

03 Αυγούστου 2023

Η Λουξ με βαθιά κοινωνική συνείδηση είναι αρωγός σε διαφορετικούς αγώνες και αθλήματα αναδεικνύοντας τη σημασία της στήριξης πρωτοβουλιών που «αγκαλιάζουν» τον αθλητισμό τόσο στην επικράτεια όσο και στις μεγάλες πόλεις. Στο πλαίσιο αυτό πρόσφατα έχει αποτελέσει χορηγό διαφόρων αθλητικών δράσεων συλλογικά αλλά και αθλητών ατομικά.

Η Λουξ ήταν χορηγός του 24ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Νέων, το οποίο συνδιοργάνωσαν Γερμανία και Ελλάδα, από τις 20 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Συμμετείχαν 32 εθνικές ομάδες και πραγματοποιήθηκαν 52 αγώνες, προσφέροντας θέαμα με σουτ, ντρίμπλες και πολλούς πόντους. Η Λουξ στήριξε τις προσπάθειες των Εθνικών Ομάδων αναδεικνύοντας την πίστη της στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Παράλληλα, στήριξε το open Beach Volley by Flash events που ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου. Οι παίκτες και παίκτριες έδωσαν «δυνατά» παιχνίδια βρίσκοντας στιγμές δροσιάς κατά τα διαλείμματά τους στις αγαπημένες γεύσεις λουξ tea.

Με σχεδόν 500 ιστιοπλόους, 45 σκάφη από 16 χώρες και μια διαδρομή σε όλο το Αιγαίο, το Aegean 600 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της κοινότητας του ναυταθλητισμού. Η Λουξ «αγκάλιασε» τη διοργάνωση του ΠΟΙΑΘ δροσίζοντας τους παρευρισκόμενους στην τελετή λήξης.  

Επικροτώντας την ενασχόληση με τον αθλητισμό σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο, η εταιρία στήριξε αυτή τη φορά έναν εργαζόμενό της, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταεκβοντό βαρέων βαρών κατηγορία ανδρών. Επιπλέον, ήταν αρωγός σε μια ακόμα ενέργεια που αφορά το άθλημα του Ταεκβοντό, που αποτέλεσε πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου ΚΙΝΗΣΗ – Taekwondo. Η Λουξ βρέθηκε στο πλευρό των συμμετεχόντων της Ημερίδας, που είχε ως στόχο τη γνωριμία γονέων και παιδιών με το άθλημα, τα οφέλη του αθλητισμού στην υγεία και το ρόλο του στην κοινωνικοποίηση των νέων.

Συνεισφέροντας σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την τοπική κοινότητα της Πάτρας, η Λουξ ήταν χορηγός του αγώνα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ στο εθνικό κολυμβητήριο Πάτρας "Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός". Τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα ιδεώδη που πρεσβεύει ο αθλητισμός, όπως ο συναγωνισμός και η ευγενής άμιλλα.