Λουξ: Επιτυχημένη παρουσία στην Anuga

23 Οκτωβρίου 2023

Η Λουξ συμμετείχε για μια ακόμα χρονιά στην κορυφαία εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών, την Anuga, που πραγματοποιήθηκε 7 με 11 Οκτωβρίου 2023 στο Εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας στη Γερμανία.

Ειδικότερα, στο hall 10.2 στο Εθνικό περίπτερο της Ελλάδας βρέθηκαν εμπορικοί επισκέπτες από την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική καθώς και από τη Μέση Ανατολή και την Ασία, ξεπερνώντας τις 200 επαφές συνολικά. Οι επισκέπτες  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της εταιρίας.

Για πρώτη φορά στην Anuga, η Λουξ παρουσίασε τη νέα πορτοκαλάδα λουξ free και τη σειρά λουξ Tea και τη νέα σειρά χυμών λουξ σε χάρτινη συσκευασία, προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη μοναδική, φυσική και απαράμιλλη γεύση τους. Η λουξ free, τα λουξ Tea και τα λουξ plusn light είναι τα μόνα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά, χωρίς ασπαρτάμη και χωρίς συντηρητικά, χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητά στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά. Αξιοσημείωτο ήταν το ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρίες της Ιαπωνίας για τη νέα σειρά των χυμών και αναψυκτικών λουξ χωρίς τεχνικά γλυκαντικά.

Το αποτύπωμα της έκθεσης ήταν θετικό αφού ευοδώθηκαν συναντήσεις με υφιστάμενους πελάτες ενώ τέθηκαν τα θεμέλια σύναψης νέων συνεργασιών, που αναμένεται να ενισχύσουν τη στρατηγική της Λουξ για την περαιτέρω ενίσχυση και διεύρυνση της εξαγωγικής της δραστηριότητας.

Η Λουξ εναρμονίζεται πλήρως με τις νέες τάσεις και τις καινοτομίες στην αγορά τροφίμων και ποτών και δημιουργεί προϊόντα άριστης ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά, που σέβονται τις σύγχρονες ανάγκες του παγκόσμιου κοινού.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας, MediterraneanTaste Awards, «Προϊόν της Χρονιάς» για τη λουξ free στην κατηγορία Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων, τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.