Main img

Συνεργασία της Λουξ με την ICAP CRIF για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

03 Νοεμβρίου 2023

Η Λουξ «ενώνει δυνάμεις» με την ICAP CRIF για την υπηρεσία Synesgy  (ESG Globlal Platform - έλεγχος βιωσιμότητας εταιρειών), που αποτελεί την πρώτη μεγάλη συνεργασία του Ομίλου για την ανάδειξη και προώθηση της υπηρεσίας για την ESG αξιολόγησης των εταιρειών.

Η Λουξ και η ICAP CRIF εντόπισαν κοινά σημεία στις στρατηγικές τους γύρω από τη βιωσιμότητα και προχώρησαν στον σχεδιασμό κοινών πρωτοβουλιών που ενισχύουν τις προσπάθειές τους προς αυτή την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα Synesgy έχει εφαρμογή σε παραπάνω από 60 χώρες, βασίζεται στην αξία των δεδομένων και μοντέλων, και δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να συλλέξουν πληροφορίες για τον βαθμό βιωσιμότητάς τους και να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα της ESG επίδοσης των προμηθευτών τους, με στόχο τη συνεχή και ομαλή βιώσιμη ανάπτυξή τους. Στόχος των δυο εταιριών είναι να συνδυαστεί το branding της υπηρεσίας Synesgy με τα προϊόντα της Λουξ.

Η συνεργασία αλλά και οι δεσμεύσεις δυο εταιριών για ένα πιο βιώσιμο μέλλον θα επικοινωνηθούν μέσα από ένα mix ενεργειών, όπως μέσα από την προώθηση σε b2b κανάλια σε επίπεδο μάρκετινγκ, τη συμμετοχή και προώθηση σε εταιρικά events της ICAP CRIF και την υποστήριξη των πωλήσεων.

Μέσα από τις κοινές πρωτοβουλίες η ICAP CRIF και η Λουξ θα ενισχύσουν τα ESG activities τους, σημαντικό γεγονός για το αντίκτυπο βιωσιμότητάς τους στο μέλλον. Οι δυο πλευρές πιστεύουν ότι αυτή η συνεργασία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει σημαντικό θετικό αντίκτυπο και να συμβάλει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Συνδυάζοντας τις δυνάμεις τους, οι δύο εταιρείες, μπορούν να πετύχουν την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών και πρωτοπορώντας να προωθήσουν τις πρακτικές αυτές στην ελληνική αγορά με σκοπό να παρακινήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις για ESG στρατηγική και αξιολόγηση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 

 

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική 

Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας, MediterraneanTaste Awards, «Προϊόν της Χρονιάς» για τη λουξ free στην κατηγορία Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων, τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.loux.gr