Main img

Συμμετοχή του Πλάτωνα Μαρλαφέκα στο Thessaloniki Helexpo Forum

23 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Thessaloniki Helexpo Forum συμμετείχε ως ομιλητής ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ, στην ενδιαφέρουσα Ημερίδα με θέμα τις «Ιδιωτικές και Δημόσιες Επενδύσεις» την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, η οποία ξεχώρισε χάρη στη συμμετοχή υψηλού επιπέδου ομιλητών, ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ανέφερε ότι παρότι βρισκόμαστε στο 5ο πλαίσιο στήριξης από την Ε.Ε ως χώρα υστερούμε σε βασικές υποδομές γεγονός που καθυστερεί την πρόοδο της Ελλάδας ενώ επεσήμανε τη σημασία και την αναγκαιότητα της παραγωγικής ανασυγκρότησης. Παράλληλα, τόνισε ότι βασικοί πυλώνες στήριξης της εγχώριας οικονομίας είναι η τεχνογνωσία και ο αγροδιατροφικός τομέας και λιγότερο ο τουρισμός, που παρότι φέτος επηρεάστηκε λόγω της πανδημίας, το ισοζύγιο της χώρας ήταν καλύτερο συγκριτικά με άλλες χρονιές.

Επιπλέον, ο Αντιπρόεδρος της Λουξ σχολίασε τη σημασία της συνεργασίας των Ελλήνων επιχειρηματιών, μέσω συγχωνεύσεων ή δημιουργίας ομίλων επιχειρήσεων, αλλά και το ρόλο των υπερ-αποσβέσεων. Κλείνοντας ανέφερε ότι το ύψος των επενδύσεων που προέρχονται από το εξωτερικό είναι αρκετά υψηλό και εάν στο σύνολό τους αξιοποιηθούν αποτελεσματικά θα προσδώσουν πολλαπλασιαστική αξία στην οικονομία της χώρας ενώ επεσήμανε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής από την Κυβέρνηση κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Στόχος της Ημερίδας «Ιδιωτικές και Δημόσιες Επενδύσεις», αλλά και της διοργάνωσης του Forum συνολικά, ήταν να αναδειχθούν επίκαιρα και φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική, την οικονομία και την κοινωνία υπό το πρίσμα των νέων συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

 

Aπό αριστερά προς τα δεξιά απεικονίζεται ο δημοσιογράφος και συντονιστής, κ. Οικονόμου, ο Δημήτρης Λακασάς, CEO Olympia Electronics A.E., ο Γεώργιος Καββαθάς Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, ο Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ο Αλέξης Χαρίτσης Βουλευτής, Τομέαρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ, ο Γεώργιος Τσουκαλάς, Partner της Mazars στην Ελλάδα, ο Γιώργος Τσαπρούνης, Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας WIND, και τέλος ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ.

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και "Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν"- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές λουξ plus 'n light και λουξ plus 'n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Λουξ σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού αναψυκτικού. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.loux.grhttp://www.plusnlight.gr/