Main img

H Λουξ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο δίνουν γεύση στο δικό μας καλοκαίρι!

στα Νέα
02 Αυγούστου 2022

H Λουξ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο δίνουν γεύση στο δικό μας καλοκαίρι!

Το δικό μας καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας λουξ παρέα με τον ταλαντούχο ερμηνευτή Αντώνη Ρέμο, σε μια σειρά από καλοκαιρινές συναυλίες γεμάτες γεύση και νότες.

Πέντε μοναδικές συναυλίες σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας «ντύνουν» με διαχρονικά τραγούδια, αναμνήσεις και απόλαυση τις καλοκαιρινές λουξo… βραδιές. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, με τις τεράστιες επιτυχίες του, που τον έχουν δίκαια κατατάξει ανάμεσα στους κορυφαίους καλλιτέχνες της γενιάς του, παρέα με τα δροσιστικά αναψυκτικά λουξ, μας χαρίζουν ένα ξεχωριστό ταξίδι γεμάτο μουσική και φρεσκάδα.

Η Λουξ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι, δικό μας χτίζοντας μία αμοιβαία σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης τα τελευταία 8 χρόνια,  όπου η εταιρία αποτελεί χορηγό των καλοκαιρινών περιοδειών του. Οι θαυμαστές του αγαπημένου καλλιτέχνη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στο Ηράκλειο Κρήτης στις 3 Αυγούστου στο Παγκρήτιο Στάδιο, στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο, στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Λάρισα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο AEL FC ARENA και στην Πάτρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.