Main img

Η λουξ δεν "σβήνει" μόνο τη δίψα, αλλά υποστηρίζει και την προσπάθεια κατάσβεσης των δασών

στα Νέα
23 Ιουλίου 2016

 

Η Λουξ υποστηρίζει και είναι δίπλα στο έργο της πολιτικής προστασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Συμμετέχοντας στην κοινή συλλογική προσπάθεια προστασίας των δασών, η εταιρεία προχώρησε σε δαπάνη αγοράς καυσίμων υπέρ της Αερολέσχης Δυτικής Ελλάδος ώστε τα αεροπλάνα της να επιτηρούν τα δάση της ευρύτερης περιοχής και, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, όταν εντοπίζεται εστία πυρκαγιάς, να ενημερώνεται γρήγορα ο κοντινότερος Πυροσβεστικός Σταθμός για άμεση κατάσβεση.

Η συμβολή αυτή, όπως δηλώνει ο πρόεδρος της Αερολέσχης, Κώστας Δημήτριος, δείχνει την αγάπη της Λουξ για την προστασία των δασών και την έμπρακτη συμμετοχή της στο κοινωνικό έργο περί προστασίας τους. Η πρόληψη και η άμεση επέμβαση αποδεικνύεται σωτήρια καθώς προστατεύονται οι περιουσίες των πολιτών και του κράτους.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Αερολέσχη επιδιώκει να μεταδώσει το μήνυμα ότι οι ελληνικές παραδοσιακές εταιρείες στηρίζουν τη χώρα μας -με την εταιρεία Λουξ να δίνει το παράδειγμά-, ενώ στοχεύει επίσης σε περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα προστασίας του δασικού μας πλούτου.